Notitieblok als Relatiegeschenk

Via  www.promokado.nl kunt u ook relatiegeschenken bestellen die gerelateerd zijn aan notitieblokken. Wij hebben het dan over bedrukte pennen, notitieblokken en usb-sticks. Wanneer u er bovendien voor kiest om 2 of meer verschillende producten te bestellen dan ontvangt u een aantrekkelijke korting over het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden of kijken eens op pennen-bedrukken.nl of onze kubusblokken site.

kubusblok relatiegeschenk

 

Een notitieblok als relatiegeschenk

Bij het bedrukken van notitieblokken denkt u vaak aan het gebruik daarvan door medewerkers van kantoren of bedrijven. Ook worden kladblokjes dikwijls gebruikt in de horeca of in hotels als horecablokjes of hotelblok.

Het kan ook anders. Was u al eens op het idee gekomen om notitieblokken en kubusblokken in te zetten als relatiegeschenk? Het lanceren van een reclamecampagne met deze producten kent namelijk veel  voordelen;

– De kosten zijn laag. Voor de prijs van slechts € 0,19* per stuk heeft u al A6 notitieblokjes waarvan alle 25 velletjes bedrukt zijn. ( * bij afname van 1000 stuks )
– U heeft daarbij veel ruimte om uw boodschap onder de aandacht te brengen. Niet alleen uw logo maar ook uw verdere bedrijfsgegevens en eventueel een slogan kunnen met gemak op de notitieblokjes bedrukt worden.
– Uw boodschap, dus ieder blaadje, wordt full-colour bedrukt en dit kost u niets extra.
– Een notitieblok heeft 50 of 100 vel en een kubusblok zelfs 1000 bedrukte blaadjes. Dit houdt in dat wanner u uw relaties een dergelijk notitieblok of kubusblok cadeau doet dit betekent dat zij bij gebruik van het blok maar liefst 50, 100 of zelfs 1000 keer uw geschenk gebruiken en zicht krijgen op de blaadjes met uw gedrukte bedrijfsgegevens.

notitieblok-A5         gepersonaliseerd kubusblok

Kubusblok digitaal bedruktVia promokado.nl kunt u bovendien een relatiegeschenk bestellen wat zich goed laat weggeven met notitieblokken. Een bedrukte pen of usb-stick zal goed aansluiten bij een campagne waar in u bedrukte notitieblokken heeft besteld. Bovendien ontvangt u wanneer u 2 of meer producten bestelt nog eens een aantrekkelijke korting op uw geplaatste bestelling. Vraag gerust naar de mogelijkheden of neem een kijkje op onze website met bedrukte pennen of onze kubusblokken en kubushouders die wij rondom kunnen bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *