Notitieblokken bedrukken

Voor het laten drukken van notitieblokken kunt u voordelig terecht bij PromoKado. Omdat wij ons richten op het drukken van de meest gangbare formaten kunnen wij onze opdrachten bundelen. Dit levert volumevoordeel = prijsvoordeel op waarvan wij u als klant van mee laten profiteren.

goedkope-prijzen-notitieblokken

Goedkoopste notitieblokken van Nederland en België.

Prijzen zijn steeds in beweging maar door ons orderproces zetten wij ons in om u goedkope notitieblokken te leveren. Dit lukt ons vrijwel altijd. Wij gaan ervoor om de goedkoopste leverancier van bedrukte notitieblokken in Nederland en België te zijn. Dit houdt in dat wanneer u ergens anders goedkoper uit bent bij het bestellen van notitieblokken dat wij proberen onder de u geboden prijs duiken. Kunt u ergens anders goedkoper notitieblokken bestellen met dezelfde eigenschappen mail ons dan uw offerte en wij doen ons best u een voordeligere prijs aan te bieden.

De kwaliteit van onze notitieblokken.

Onze producten kenmerken zich door ijzersterke kwaliteit. Door samenwerking met de beste off-set drukkerijen zijn wij ook in staat om die kwaliteit te waarborgen. De beste kwaliteit notitieblokken kenmerken zich door;

– Drukken op houtvrij 70 of 80 grams gecertificeerd papier
– Het aanbrengen van een supersterke lijmbinding of wireO spiraal
– Een dikke 250 grams kaft als omslag van uw schrijfblok
– Een dikke 400 grams kartonnen onderbord onder uw schrijfblok

wire-o notitieblok bedrukken

SPECIALE WENSEN VOOR HET MAKEN VAN NOTITIEBLOKKEN?

Mocht u met betrekking tot uw drukwerk speciale wensen hebben dan kunnen wij u daar uiteraard een offerte voor aanbieden. Ook dan proberen wij uw notitieblokken zo voordelig mogelijk aan te bieden.
Speciale wensen kunnen zijn:

– Het drukken in Pantone kleuren ( pms kleurnummer )
– Een afscheurperforatie
– 2 of 4 boorgaten om het vel papier in een map te kunnen opbergen
– Een met nieten en kopband afgewerkte bovenzijde van het notitieblok
– Een andere kleur wireO ringband
– Een dekblad of omslag afgewerkt in glanslaminaat
– Het in plastic sealen
– Het zorg dragen voor verzending naar uw eindklanten
– Het drukken van een kubusblok

Speciale wensen voor uW notitieblok? Mail ons uw prijsaanvraag of doe dit door het invullen van het offerte formulier.

offerte notitieblok aanvragen
Hoe maken wij onze notitieblokken

Dit begint met het met zorg selecteren van het gecertificeerde eco 70 papier. Dit papier is voorzien van het Green70 keurmerk. En niet alleen het papier, ook tijdens de productie van het notitieblok wordt milieubewust aangepakt. Het gecertificeerde papier is van hoge kwaliteit en garandeert dat het papier is gemaakt uit duurzaam geproduceerd hout.

Het drukken wordt gedaan met de modernste drukmachines. Op grote rollen papier worden de vellen van een notitieblok voorzien van bedrukking met uw tekst of logo. Na het drukken worden de vellen gesneden. Na het snijden worden de blaadjes gestapeld en aan 1 zijde verlijmd met een super sterke lijmbinding.
Hierdoor zijn alle vellen aan de afscheurzijde zijde stevig met elkaar verbonden. U kunt tot aan het kartonnen onderbord per keer 1 blaadje losscheuren en gebruiken als notitievel.

Nieuwschierig hoe het papier wat wij gebruiken geproduceert wordt?  Lees dan meer over het productieproces voor het maken van notitieblokken.

eco notitieblokken bedrukt

PROMO-NOTITIEBLOK BEDRUKT NOTITIEBLOKKEN HAARSCHERP

Het laten drukken door Promo-Kado Notitieblokken betekent dat er gedrukt wordt in Off-Set drukkerijen met de nieuwste high -tech drukmachines.
Dit geeft veel voordelen;

• De laatste druktechnieken
• Goedkope notitieblokken door grote volumes
• Eco verantwoord drukwerk
• Ook mogelijkheid tot het leveren van op maat gemaakt drukwerk

Bijvoorbeeld het drukken in individuele pms kleuren, aanbrengen van boorgaten, perforatiestrook, linnen kopband, per stuk versturen van uw notitieblok aan de eindklant, per stuk sealen van het product etc.

ONLINE BESTELLEN VAN GOEDKOPE NOTITIEBLOKKEN

Bestel uw notitieblok online bij Promo-Kado met als resultaat een full-colour gedrukte scherpe print. U kunt eerst een offerte aanvragen of meteen uw bestelling plaatsen. Het artwork kunt u meesturen bij uw aanvraag of in een losse mail. Is het bestand te groot dan kan dit bv. via We Transfer.

Na het indienen van uw bestelling ontvangt u per email een orderbevestiging en digitale proefdruk. Pas na uw akkoord op de digitale proef starten wij met drukken. Na uw akkoord wordt de online bestelde notitieblokken meestal binnen 8 werkdagen geleverd. Over de kosten van het vervoer hoeft u zich niet druk te maken – het transport is altijd bij de prijs inbegrepen! Bestellen is al mogelijk vanaf een kleine oplage vanaf 125 stuks. Wel is het zo dat hoe groter de bestelhoeveelheid is des te goedkoper de prijs van het bedrukte schrijf- of notitieblok zal zijn.

gratis transport notitieblokken

NOTITIEBLOKKEN EEN RELATIEGESCHENK?

Een notitieblok als uniek relatiegeschenk? JAZEKER ! De A4 blokken worden dikwijls door bedrijven zelf gebruikt. De kleinere versies zoals het A5, A6 en zelfs A7 notitieblok worden vaak gebruikt om uw reclameboodschap of bedrijfsgegevens onder de aandacht te brengen. Zij worden bijvoorbeeld gebruikt bij een cursus of uitgedeeld op sminairs of vakbeuzen. Wanneer er 100 notitieblaadjes op een bedrukt notitieblok zitten dan zal de gebruiker zeker 100 maal zicht op uw bedrijfsgegevens krijgen wanneer hij of zij het blok gebruikt. Maar het zorgt er ook voor dat anderen die uw gedrukte velletje onder ogen krijgen uw bedrijfsnaam en logo te zien krijgen. Kortom, door het weggeven van dit gepersonaliseerde relatiegeschenk zullen gebruikers regelmatig op uw reclameboodschap en bedrijf geattendeerd worden.

notitieblok als relatiegeschenk

EEN GROOT ASSORTIMENT GOEDKOOP VAN PRIJS!

Bij Promo-Kado vindt u zeker wat u zoekt. Door het ruime assortiment van schrijfblokken en notitieblokken is er voor ieder bedrijf wel een passend product. Wij zijn sterk in het goedkoop leveren van de meest gangbare afmetingen maar kunnen vrijwel alle soorten en maten notitieblokken leveren.
Door de uitgebreide mogelijkheden bent u in staat uw relatiegeschenk geheel in uw bedrijfsstijl te naar uw wensen te bedrukken met logo of naam.

Ons goedkope assortiment notitieblokken bestaat uit onderstaande afmetingen.

Notitieblok A4 in 25, 50 en 100 vel – ook met omslag leverbaar

Notitieblok A5 in 25, 50 en 100 vel – ook met omslag leverbaar

Notitieblok A6 in 25, 50 en 100 vel – ook met omslag leverbaar

Notitieblok A7 in 25, 50 en 100 vel

Wire O spiraalblok Ook leverbaar als A4, A5,A6 in 25, 50 en 100 vel

Bureaulegger – Bureau onderlegger in formaat A2 en A3 in 25 en 50 vel.

Kubusblokken

Hier vindt u meer informatie over de afmetingen van onze notitieblokken.

FULL-COLOUR BEDRUKT NOTITIEBLOK

De FULL COLOUR druk is bij onze notitieblokken vanzelfsprekend. Terwijl veel bedrijven u offerte aanbieden voor 1 drukkleur krijgt u bij promo-notiteblok uw drukwerk maar liefst full-colour bedrukt geleverd voor hetzelfde geld. Bij ons betaald u voor de ful-colourdruk geen instelkosten. Dit scheelt u minimaal € 39,- per order. Een goede reden om bij ons een prijsopgave ons aan te vragen.

notitieblokken in kleur bedrukt

Geinteresseerd over uitleg hoe het drukken in zijn werk gaat en waar u met de kleuropbouwop moet letten? Lees dan onze info over full-colour bedrukken van goedkope notitieblokken.

HOE ONTWERPT U EEN NOTITIEBLOK MET LOGO

Kies zelf de indeling en opmaak. Voor ieder model notitieblok hebben wij u een stramien ( leeg drukvoorbeeld met de maten ) wat u kunt downloaden of wat wij u kunnen mailen. wij verzorgen eventueel plaatsen van lijnen of ruitjes. U kunt uw logo of tekst dus plaatsen zoals u dat hebben wilt.

Houd er rekening mee dat het drukwerk in ieder geval rondom 5 mm binnen de randen van de blok valt. Een A5 notitieblok met een grootte van 14,8 x 21 cm behoort dus met een drukoppervlak van maximaal 13,8 x 20 cm te worden aangeleverd. U kunt ook tot aan de rand van het notitieblok laten drukken. Het drukwerk loopt dan als het ware van het blok af en wij noemen dit dan ook aflopende bedrukking. De opdruk moet dan niet kleiner maar aan de zijde waar de bedrukking van het papier af loopt juist 3 mm groter als het blok worden aangeleverd. In dat geval dus 15,1 of 15,4 x 21,3 of 21,6 cm.

Wanneer u ons online uw bestanden zend dan ontvangen wij dit graag als .eps of .ai of .pdf bestand. Fullcolour .jpg drukwerk of foto’s dienen een resolutie te hebben van minimaal 300 dpi en dienen als cmyk bestand te worden opgeslagen. Uw beeldscherm toont een ontwerp namelijk in RGB kleuren.

Na het insturen van uw ontwerp ontvangt u voor wij over gaan tot het off-set bedrukken van uw notitieblok eerst een digitale proef per email.
Na uw akkoord op de digitale proefdruk gaan wij pas verder met bedrukken van het schrijfblok. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp vraag dan om onze hulp.
Om het u gemakkelijk te maken hebben wij vooraf opgemaakte voorbeelden – een stramien, waar u uw opmaak in kunt plaatsen. Deze opmaakvoorbeelden zijn te downloaden bij de notitieblokken in de shop.
Promo-Kado is ook sterk in het bedrukken van kubusblokken en kubushouders.

Wilt u iets eens heel anders, bijvoorbeeld een rondom bedrukt kubusblok kijk dan eens op onze site met het grootste assortiment aan kubusblokken in Nederland.

Hieronder een voorbeeld van wat wij allemaal kunnen maken. Nieuwschierig, neem een kijkje op onze site met bedrukte kubusblokken. You will ♥ it !.

HOE EEN NOTITIEBLOK ONLINE BESTELLEN

Bij ons staan de voordelige prijzen bij het artikel vermeldt. Omdat wij veelal aan bedrijven leveren zijn de prijzen op de site ex. btw. Wij kennen geen verborgen prijzen. De prijs die u bij het product ziet staan is tevens de eindprijs. Hier komen dus geen andere kosten zoals instelkosten, verpakkingskosten of verzendkosten meer bij.

lage-prijs-notitieblokken

Mocht u toch vooraf toch een prijsopgave willen ontvangen dan raden wij u aan om via onze website een prijsopgave aan te vragen. Bij Promo-Kado weet u meteen waar u aan toe bent. De prijs vorming wordt bepaald door de bestelhoeveelheid en het aantal vel waarin u het notitieblok wilt laten bedrukken. Het aantal kleuren waarin u de bedrukking wilt laten plaats vinden hebben geen invloed op de prijs. Makkelijker kan het niet, toch?!

Het online bestellen of aanvragen van een prijsopgave kan het beste via email of door het invullen van ons contact formulier.

De prijs die wij u geven is normaal gesproken de goedkoopste van Nederland. Wij zijn transparant in onze prijzen omdat deze wordt geoffreerd inclusief bedrukking, instelkosten, proefdruk en verzendkosten.
U weet dus meteen waar u aan toe bent en het verzekerd u van een met zorg samengesteld product bij de leverancier met het grootste assortiment van Nederland tegen de laagste prijs.

offerte notitieblok aanvragen