Goedkope Notitieblokken

Wilt u Goedkoop Notitieblokken bestellen ?

Dan bent u bij promo-notitieblok.nl aan het juiste adres ! PromoKado verzorgt dit namelijk al 20 jaar voor zijn klanten.

In 1997 zijn wij gestart  met de verkoop van relatiegeschenken. In de daarop volgende jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van bedrukte notitieblokken. Wij werken hierbij samen met moderne drukkerijen die bij hun productie gebruik maken van de nieuwste druktechnieken. Kwaliteit en efficiëntie blijven hierdoor gewaarborgd.

Hoe lukt het Goedkope notitieblokken te leveren?

Dit komt voornamelijk omdat die bedrijven door hun high-tech machinepark  in staat  zijn hoge volumes te drukken. Hoge volumes maken de productiekosten goedkoper. De voorbereiding voor het bestellen van 100 notitieblokken kost evenveel als dat van 1000 stuks. Door orders te bundelen en gezamenlijk te drukken weten wij die hoge volumes te behalen. Het prijsvoordeel wat door het volumevoordeel ontstaat geven wij graag door aan de klant in de vorm van goedkope notitieblokken.

Full-colour bedrukken van notitieblokken

Een bijkomend voordeel is dat u zich door het toepassen van de nieuwste druktechnieken niet druk hoeft te maken over de kosten van het drukken. Wij bedrukken de vellen van het blok namelijk altijd in full-colour. Wanneer u dus uw notitieblok met logo of tekst bestelt dan mag u het notitieblad in een onbeperkt aantal kleuren aanleveren en laten bedrukken. Op deze manier garanderen wij u het voordeel van een lage prijs = goedkope notitieblokken. Informatie over het fullcolour druktechnieken vindt u hier.

Notitieblokken maken – zelf doen?

Om het u makkelijk te maken heeft Promo-notitieblok diverse lay-outs beschikbaar. In dit voorbeeld – een stramien genoemd – staat aangegeven hoe u uw logo of tekst het beste kunt plaatsen. Heeft u liever dat wij de opmaak voor u verzorgen dan kunt u ons uw logo en / of tekst los aanleveren. Wij plaatsen dit dan volgens uw wensen op de layout  van het notitieblok. De voorbeelden van notitieblokken kunt u downloaden op onze pagina met de beschrijvingen over Notitieblokken

Na het bestellen van het notitieblok maken wij dus een digitale proef welke wij u als voorbeeld mailen. U kunt de proef vervolgens goedkeuren of aan laten passen. Pas na uw definitieve akkoord op de drukproef starten wij de productie van het bestelde notitieblok. Informatie over hoe u de opmaakt het beste aankunt leveren vindt u op

 

eco papier

Het Green70 keurmerk omvat het hele productieproces. Dit betekent ook dat het papierproduct gemaakt is uit duurzaam geproduceerd hout. Het gecertificeerde papier is van prima kwaliteit en levert tevens een belangrijke bijdrage aan gecontroleerd bosbeheer.