Notitieblokken A4, A5, A6 en A7

Het A4 notitieblok

De Afmeting daarvan is 210 x 297mm. Deze zijn leverbaar met 25, 50 en 100 vel. Het blok wordt in principe aan de kopzijde gelijmd. Dit gebeurd met onze superlijm die ervoor zorgt dat de blaadjes goed aan elkaar vast blijven zitten. De blaadjes liggen verlijmd op een stevig grijs kartonnen onderbord wat gemaakt is van gerecycled papier.

Wanner u wilt dan kunt u kiezen om het notitieblok te laten voorzien van een omslag. Deze is gemaakt van 250 grams wit karton. Wilt u een glossy uiterlijk, informeer dan naar de mogelijkheid om over de omslag een glanscoating aan te laten brengen.

Download hier de templates voor Notitieblokken-A4-A5-A6

notitieblok-A4
Extra mogelijkheden voor notitieblokken

Als extra optie kunt u ook een afscheurstrook laten aanbrengen.
Het notitieblok wordt dan verlengd uitgevoerd zodat ieder blaadje wat u langs de perforatiestrook afscheurt het formaat van een A4 bladje blijft behouden.

Wilt u uw blaadje in een ordner kunnen opbergen dan kunnen wij in de blokken ook 2 of 4 boorgaten boren.

Dezelfde opties en mogelijkheden gelden ook voor een wireO spiraalblok van A4 formaat.

De blaadjes en de omslag worden aan 1 zijde full-colour bedrukt met milieuvriendelijke Bio-inkt.

bedrukken-met-bioinkt

 

Een A5 notitieblok

De Afmeting van een notitieblok A5 is 148 x 210 mm en wordt naar keuze geleverd met 25, 50 of 100 blaadjes. Deze blaadjes zitten op stevig grijs onderkarton en worden meestal aan de bovenzijde verlijmd. Wanneer u verlijming aan de linkerzijde zou willen dan kan dit in principe ook gedaan worden.

Wilt u een uitvoering met minder blaadjes? Kies dan voor onze hotelblokken. Speciaal voor de hotelbranche zijn de hotel-notitieblokjes met slechts 10 velletjes in het assortiment opgenomen. Het 10 vels notitieblokje kan overigens ook uitstekend worden ingezet voor cursussen en meetings.

hotelblok-10-vel

Extra opties zijn net als bij het A4 schrijfblok:

  • Afscheurperforatie
  • 2 of 4 boorgaten
  • wireO binding

Een full-colour bedrukte omslag, standaard gedrukt in matlaminaat is ook mogelijk. Indien gewenst dan kunt u deze kaft of omslag tegen meerprijs laten voorzien van glanslaminaat.

Het A6 notitieblok

Een notitieblok A6 is 105 mm breed en148 mm hoog. Ook daarvan zijn de uitvoeringen leverbaar met 25, 50 en 100 blaadjes. Verlijming van de blaadjes op het grijze kartonnen onderbord vindt vrijwel altijd aan de bovenzijde plaats. U kunt ook bij dit kleinere formaat kiezen voor een kaft of omslag. Deze wordt om de kop van het blok heen aan de achterzijde van het rugkarton wordt vastgelijmd.

Zelfs in dit kleine formaat kunnen wij de notitieblokjes als wireO met ringband leveren. Standaard is deze spiraal wit van kleur.

wire-o A6

Het A7 notitieblokje

Het kleinste kladblokje wat leveren is het notitieblokje A7. Het heeft en grootte van 74 x 105 mm en is leverbaar in 25 – 50 en 100 vel.

Bij het A7 blokje is het niet mogelijk een kaft of omslag aan te brengen. Ook bestaat dit niet in een wireO uitvoering.

Het is een product wat bij uitstek geschikt is als strooimiddel op beurzen of evenementen. De kosten zijn laag en mensen ontvangen het graag als relatiegeschenk.

Wilt u een nog kleiner model. Kies dan voor onze kelnerblokken. Deze zijn lang en smal met een afmeting van 62 x 148 mm en daarmee ideaal voor het opnemen van bestellingen. Doordat het kelner notitieblokje zo smal is past het makkelijk in de borstzak of schortzak van de ober.

kelnerblok-notitieblok-horeca

En nog eens de formaten op elkaar gestapeld. Notitieblokken A4, A5, A6 en A7

notitieblokken-bedrukken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *